Buitentapijt

Buitentapijt

Kleurrijk Buitentapijt

Lente, zomer en Herst zijn de jaargetijden waar we met mooi weer vaak buiten kunnen zitten. Op het terras, tuin of balkon. Om de plekken te verfraaien is buitentapijt een mooie aanvulling. Veelal gebruiken we hiervoor kunstgras dat tot voor kort in groen, groen en groen te verkrijgen was. Dat is nu anders, kunstgras is leverbaar in 12 verschillende kleuren van diep zwart, grijs tot oranje, paars en roze.

Uw terras of tuin kunt u op deze manier mooier maken met een kleurrijk kunstgras. Uw buren doet u er ook een plezier mee. Het gras is normaal altijd groener bij de buren, maar in uw geval is het gras rood, zwart, wit grijs of een andere kleur.

Vloerkleed

Buitentapijt is leverbaar op rollen van 200 en 400 cm breedte en iedere gewenste maat kunnen we in cm van de rol afsnijden. Door het op maat snijden kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw buitentapijt als vloerkleed voor buiten te gebruiken. Het buitentapijt dat wij leveren is lichtecht, heeft een rug die bestand is tegen vocht en is voorzien van gaten zodat water door de rug kan weglopen.


Reageren is niet mogelijk.