Entreematten

Entreematten

Entreematten

U kent het probleem, herfst, winter, sneeuw regen, u entree ziet er vuil en vies uit, de vloeren zijn nat. Goede entreematten bieden de oplossing voor dit probleem. Helaas zijn er veel verschillende soorten entreematten en vele hebben maar een beperkte functie als schoonloopmat.

Goede Entreematten zijn er in verschillende versies met ieder andere eigenschappen, de ene heeft een meer borstelende werking, terwijl de ander weer meer vocht kan vasthouden. Er zijn ook matten die beide combineren. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing voor uw probleem.

Wij hanteren de volgende checklist:

– Het inventariseren van het aantal mensen dat uw bedrijf bezoekt, voor de juiste oplossing maakt het een verschil of dit er 10, 100 of 1000 per dag zijn.
– Wat is het type vuil waarmee u te maken heeft, zand, modder, nat vocht of een combinatie, type bezoeker en hun schoenen speelt bijv ook een rol. Bezoekers van een bank hebben over het algemeen andere typen schoenen dan zeg bezoekers van een boerenbond die vaak werkschoenen met profiel (kan veel vuil onder zitten) dragen.
– Welke ruimte binnen en buiten heeft u ter beschikking voor het plaatsen van een entreemat.

De juiste entreemat in uw geval moet met bovenstaande zaken rekening houden.

Zoals u ziet is de juiste keuze van een mat niet zo simpel en dit is dan ook de reden dat er zo veel verschillende type entreematten zijn met ieder hun eigen functionaliteit. Ons advies is vaak om te werken met meerdere type matten voor binnen en buiten. In het algemeen begint met buiten met de verwijdering van grof vuil, dit kan overgaan in een 2de zone met minder grof vuil en de 3de zone is een mat die vooral overblijvend los vuil en vocht kan opnemen.

Er zijn natuurlijk ook situaties denkbaar waarbij we deze eigenschappen combineren in 1 mat als u een beperkte ruimte heeft. Een voorbeeld hiervan is de Quattro Brush, een entreetapijt / entreemat die 3 verschillende zones combineert in mat.

Advies nodig, bezoek onze website www.imatshop.nl

 


Reageren is niet mogelijk.