Matten Online

Matten Online

Matten Online Kopen

Net al veel andere producten is het tegenwoordig eenvoudig om matten online te kopen. Er zijn veel aanbieders en kijk je bij google dan zie je in de advertenties een heleboel nummer 1 aanbieders staan, ze zijn allemaal de goedkoopste, de beste, laagste prijsgarantie en noem het maar op. Tja dat is dus marketing en dat is onderdeel van internet. Als consument moet u dan maar zien uit te vinden of dat ook allemaal zo is, de waarheid ligt bij sommige aanbieders soms anders.

Dit begint al met de verzendkosten. De ene aanbieder maakt dit meteen duidelijk dat u matten online koopt waarbij de verzendkosten in de prijzen zijn inbegrepen. De ander doet het pas vanaf 50 euro en rekent daaronder 10 euro verzendkosten maar vergeet dit nog wel eens te vermelden in google of marktplaats. U denkt dan goedkoop te kopen maar moet ineens meer betalen. De slechtste zeggen niets over verzendkosten en pas bij het afrekenen blijkt u ineens te moeten betalen.

Ons lijkt het duidelijk. als een aanbieder u bewust op het verkeerde been zet of zaken mooier voordoet als ze zijn, niet kopen. als klant bent u koning en als de misleiding al begint met verzendkosten waar stoppen deze aanbieders dan.

Dan is het tegenwoordig rage op internet om veel vooral heel veel verschillende shops te beginnen. Niet specialiseren maar vooral van alles en nog wat verkopen. Kijk dus ook eens wat de betreffende aanbieder nog meer verkoopt. Zo komen we verkopers van matten tegen die games, straatborden, wieldoppen, gereedschap, zwembaden en weet ik wat nog meer verkopen. Ons advies koop bij een specialist die weet waar hij het over heeft. Schoenmaker blijf bij je leest. Vlees koop je bij de slager, schoen bij de schoenenwinkel en als je matten online koopt, koopt je die bij een specialist op matten gebied.

1 Van die specialisten is www.imatshop.nl waar ze sinds 1989 actief zijn in de verkoop, productie en ontwikkeling van matten en machines op dit gebied.


Reageren is niet mogelijk.