Rubber Matten Op Rol

Rubber Matten Op Rol

Rubber Matten Op Rol

rubber matten op rolDe meeste rubber matten zoals de ringmatten, fingertip en noem ze maat op worden per stuk gemaakt en zijn standaard leverbaar in verschillende kwaliteiten. Heeft u echter een groter formaat nodig dan zijn rubber matten op rol een goed alternatief. Deze rubber matten worden in een doorlopend proces op grote rollen gemaakt en zijn leverbaar in verschillende diktes en met een verschillende patroon.

De meeste kwaliteiten rubber matten op rol worden gemaakt uit een NR, SBR of mix NR/SBR Rubber. NR Rubber is het goedkoopste en kan nogal ruiken. Bij gebruik buiten zal dit echter geen probleem zijn. De kwaliteiten die wij verkopen maken gebruik van een mix rubber NR/SBR of SBR.

Wij leveren echter ook rubber matten op rol gemaakt in NBR / Niriel rubber. NBR Rubber is bestand tegen olie en vet en kan dus bijvoorbeeld gebruikt worden in Garages, Zware Industrie of Bijv als Mat onder uw auto of motor.

Voor een rubber mat op rol zijn er vele toepassingen, de meeste bekende zijn als stalmat in koeien, paarden of andere dierenstallen. Het rubber is eenvoudig schoon te maken en u dieren hebben een prettige ondergrond. Een andere toepassing is als rubber mat in een aanhanger waar deze de bodem beschermd en tegelijk voor een anti slip functie zorgt. Idem gebruik in een paardentrailer als dempende en beschermende mat. Daarnaast zie we deze rubber matten op rol ook vaak als anti slip mat of geluiddempende mat voor buiten, ideaal als u bijv met karretjes rijd.

We leveren deze rubber matten op maat van de rol gesneden. In de webshop (links hieronder) kiest u een breedte en geeft het gewenste aantal cm in. Wij hebben verschillende diktes rubber, de meeste gangbare zijn 3 en 6 mm die we bovendien met verschillende patronen zoals fijne of dikke rib, transplaat, noppen kunnen leveren.


Reageren is niet mogelijk.