Rubber Matten

Rubber Matten

Rubber Matten

ruber matten

Rubber matten zijn ideaal voor buiten, ze zijn bestand tegen weer en wind. De goede kwaliteiten zijn zwaar en blijven daardoor ook goed liggen door hun hoge eigen gewicht. Er zijn echter grote verschillen in rubbermatten, ze lijken op elkaar maar net als bij autobanden zijn er grote verschillen in de samenstelling van het rubber.

Door het toevoegen van extra ingrediĆ«nten, die meestal duurder zijn kan een rubber beter stand zijn tegen ozon. Is de rubbermat minder bestand dan zullen er naar verloop van tijd haarscheurtjes zichtbaar zijn in het rubber. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om rubber goedkoper te maken door het toevoegen van vulstoffen. Deze maken de rubber mat goedkoper maar niet noodzakelijk beter. als laatste zien we ook grote verschillen in gewicht van de matten. Er zijn rubber ringmatten van 85×150 cm te koop van 35 tot 80 euro voor wat het lijkt dezelfde mat. Het verschil is vaak dat de goedkopere matten veel lichter zijn, minder rubber en vaak een goedkopere rubbers gebruiken.

Ringmatten zijn er in grote maar ook kleine ringen zoals op de foto hiernaast. De foto laat een rubberringmat zien met kleinere eu goedgekeurde ringen en bovendien met ingebouwde schuin oplopende rand waardoor de mat geen struikelgevaar hoeft te zijn. Deze zijn leverbaar in een aantal vaste formaten.

Naast matten is het natuurlijk ook mogelijk om rubber op rol te leveren. Wij hebben hiervoor verschillende diktes rubber met verschillende patronen. Ze worden al volle rol of als rubber van de rol op maat gesneden. Let op de meeste rubbers van de rol zijn niet bestand tegen olie en vetten. Ze zijn meestal gemaakt met sbr of nr rubber dat van nature niet bestand is tegne olie en vet. We leveren echter ook enkele kwaliteiten in NBR rubber. NBR rubber is geschikt voor gebruik in een omgeving waar olie en vet gebruikt worden.

De rubber matten van de rol kunt u ook gebruiken als stalmat of in uw trailer. Bestellen kunt u deze rubber matten via www.imatshop.nl


Reageren is niet mogelijk.