Vloermat

Vloermat

Een Vloermat Beschermd uw vloeren.

Waar zouden we zijn zonder een goede vloermat. Dagelijks lopen we vuil en vocht mee naar binnen in ons huis, bureau of andere gebouwen. Het gevolg is een vuile natte vloer. Vooral natte vloeren kunnen gevaarlijk zijn, een goede vloermat c.q entreesysteem zorgt er voor dat u veel geld kunt besparen op schoonmaakkosten.

Geld besparen op schoonmaakkosten is vooral belangrijk voor bedrijven waar ze per jaar aardige bedragen kwijt zijn aan schoonmaakkosten. Het gebruik van een vloermat, betere nog meerdere zorgt er voor dat u minder vaak hoeft schoon te maken en dus kosten kan besparen. De prijs van een goede vloermat is een fractie van de kosten die bespaard kunnen worden. Naast het feit van een besparing zorgen vloermatten ook voor een schonere uitstraling van uw bedrijf. De entree is niet voor niets het visitekaartje van uw bedrijf en ziet deze er vuil uit geeft dat een verkeerde indruk aan uw klanten. Een mooie verzorgde entree is dan ook het halve werk.

Een vloermat met logo, een logomat benadrukt uw logo en met een persoonlijke tekst heet u uw klanten welkom. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een vloermat in een egale of gemĂȘleerde kleur en sinds kort leveren we ook designvloermatten met unieke designs zoals steen, hout, pallet, graffiti en vele andere motieven. Een vloermat hoeft niet saai te zijn maar kan ook kleurrijk zijn.

Ook voor thuis kunt u veel plezier beleven aan een goede kwaliteit vloermat. Zand beschadigd uw mooie parket of stenen vloer. Een goede mat neemt vuil op en zorgt er voor dat zand uw vloer niet kan beschadigen. Een droogloopmat met katoenen pool neemt liters aan water. Uw vloer zal droog blijven en uitglijders, op uw vloer, zult u niet meer maken.

U kunt natuurlijk kiezen voor de goedkope 5 of 10 euro matjes, u krijgt dan waarvoor u betaald, geen functionaliteit. U kunt ook kiezen voor kwaliteit, die echt werkt en lang meegaat zoals een wasbare vloermat met nbr rubber rug. In de SDN kwaliteit heeft deze bovendien 10 jaar garantie op kleurverlies van het garen.

 


Reageren is niet mogelijk.